Σημείωση! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies

Παρακαλώ πατήστε I understand Διαβάστε περισσότερα

Κατανοώ

Το 1ο Γυμνάσιο Κέρκυρας, στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού του, δημιούργησε την τρέχουσα σελίδα με σκοπό να ενημερώσει, διευκολύνει και πληροφορήσει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς του σχολείου. 

Για συνέχεια στην πλοήγηση στην ιστοσελίδα, παρακαλώ πατήστε Κατανοώ

Τρόπος σύνδεσης του Aurasma για προβολή Επαυξημένης Πραγματικότητας

Αρχικά πρέπει να συνδεθούμε στο www.aurasma.com και να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό. Αφού επιβεβαιώσουμε τον λογαριασμό, μπαίνουμε στο AppStoreή στο GooglePlayκαι κατεβάζουμε το πρόγραμμα Aurasma. Όταν ανοίξουμε το πρόγραμμα μας ζητά να πληκτρολογήσουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό μας. Στη συνέχεια μας ανοίγει η εφαρμογή και στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται ένα κεφαλαίο Α.

Πατάμε πάνω σε αυτό και βρίσκουμε ένα εικονίδιο που μοιάζει με μεγεθυντικό φακό. Πατάμε πάνω του και αναζητάμε τη λέξη: mantatacorfu .  Πατάμε πάνω στο εικονίδιο που εμφανίζει το 1ο Γυμνάσιο Κέρκυρας και πατάμε Follow. Είμαστε έτοιμοι να αναζητήσουμε πια πρόσθετες πληροφορίες μέσα από την εφημερίδα μας!

Επειδή και για εμάς στο σχολείο ήταν η πρώτη φορά που το δοκιμάσαμε, στο πρώτο τεύχος -και μόνο σε αυτό - για να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες επαυξημένης πραγματικότητας θα πρέπει να αναζητήσετε και τη λέξη : gkefallonitis . Αφού το αναζητήσετε, πατάμε Follow και είμαστε έτοιμοι για να δούμε πρόσθετες πληροφορίες

 

 

Προσοχή. Αυτή η διαδικασία γίνεται μία μόνο φορά. Στη συνέχεια και για όλα τα άλλα τεύχη, αυτόματα μπορείτε να δείτε πρόσθετες πληροφορίες χωρίς περαιτέρω ρυθμίσεις!

 

Δείτε εδώ το πρώτο τεύχος της Εφημερίδας

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Δεκέμβριος

Ιανουάριος

Φεβρουάριος